Verzekeruzelf woonverzekeringen

Verzekeruzelf is een online verzekeraar en was een van de eerste op de digitale markt in 2002. Op deze pagina staan de woonverzekeringen van Verzekeruzelf: de inboedel-, opstal-, rechtsbijstand- en aansprakelijkheidsverzekering. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende woonverzekeringen van Verzekeruzelf.

Verzekeruzelf Opstalverzekering

Met de opstalverzekering van Verzekeruzelf is je huis verzekerd tegen diverse vormen van schade, waaronder brand, inbraak, storm, blikseminslag of lekkage door een gesprongen waterleiding. Met de opstalverzekering van Verzekeruzelf ben je nooit onderverzekerd. Naast de basisdekking kun je de volgende zaken meeverzekeren:

 • Allrisk opstalverzekering: alle schade vergoed, ook die je per ongeluk zelf veroorzaakt
 • Glas: dekking bij glasbreuk

Verzekeruzelf Inboedelverzekering

Via de Verzekeruzelf inboedelverzekering zijn alle spullen in je huis die je kan optillen en meenemen, verzekerd tegen verschillende vormen van schade. Denk hierbij aan meubels, sieraden, muziekinstrumenten of kunstwerken. Voorbeelden van schades die door de inboedelverzekering gedekt worden zijn brand, storm, diefstal of lekkage door een gesprongen waterleiding. Je kan daarnaast de volgende aanvullende opties afsluiten:

 • Allrisk inboedelverzekering: ook dekking bij schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt
 • Buitenshuisdekking: hiermee zijn spullen die je ook meeneemt naar buiten verzekerd, denk hierbij aan je bril en sieraden.
 • Zakelijke inboedel: heb je spullen voor je werk in huis dan zijn ze met deze aanvullende dekking ook verzekerd

Verzekeruzelf Aansprakelijkheidsverzekering

De aansprakelijkheidsverzekering van Verzekeruzelf is niet los af te sluiten, maar wel in het pakket WoonZeker. Met de aansprakelijkheidsverzekering van Verzekeruzelf ben je niet alleen zelf verzekerd, maar ook je gezin en huisdieren zijn meeverzekerd tot een maximum bedrag van € 2.500.000 zonder eigen risico.

Verzekeruzelf Rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandsverzekering van Verzekeruzelf biedt verschillende opties om je specifiek te verzekeren voor de gewenste rechtsbijstand op de volgende gebieden:

 • Basisdekking: Consumentenzaken en Wonen
 • Aanvullend Verkeer
 • Aanvullend Werk en Inkomen
 • Aanvullend Fiscaal en Vermogen

Pakketkorting bij Verzekeruzelf woonverzekeringen

Sluit je meerdere verzekeringen af bij Verzekeruzelf, dan ontvang je pakketkorting. Bij het afsluiten van een extra verzekering ontvang je elke maand 2% tot 5% korting, de korting geldt niet alleen voor de tweede verzekering, maar voor elke extra verzekering die je bij Verzekeruzelf afsluit en kan dus oplopen tot 5%.

Duurzaamheid Verzekeruzelf

Er zijn geen externe onderzoeksgegevens bekend over het duurzaamheidsbeleid van Verzekeruzelf, ook op de website van de verzekeraar staat hier niks over vermeld.

Inloggen mijn Verzekeruzelf

Om je verzekeringszaken online te regelen of wijzigen kan je inloggen op Mijn Verzekeruzelf.

Contactgegevens Verzekeruzelf woonverzekeringen

Heb je een specifieke vraag of zoek je direct contact met Verzekeruzelf, bekijk dan hier de contactgegevens:

 • E-mail: klantenservice@verzekeruzelf.nl
 • Chat: Verzekeruzelf.nl/chat
 • Whatsapp: +31 680041444
 • Facebook: Facebook.com/verzekeruzelf