Buitenshuisverzekering

Als het om je bank of salontafel gaat, dan is het duidelijk dat dit tot je inboedel behoort. Er zijn echter genoeg zaken waarbij dit niet helemaal duidelijk is. Denk bijvoorbeeld aan je laptop, die je misschien de helft van de tijd thuis hebt staan, maar de andere helft van de tijd op je werk of opleiding. Speciaal voor dit soort zaken is er buitenshuisverzekering, een verzekering die je aanvullend op je inboedelverzekering kunt afsluiten.

Laptop, Ipad en Iphone

Schade of diefstal van je laptop, Ipad of Iphone wordt niet standaard gedekt door je inboedelverzekering. Dit komt onder meer omdat je dergelijke devices ook buitenshuis gebruikt. Daarnaast wordt dure elektronica niet standaard verzekerd door alle inboedelverzekeringen. Het is dus altijd goed om te checken of de elektronica die jij gedekt wil hebben, onder je inboedelverzekering valt.

Kom je erachter dat je elektronica niet verzekerd is door je inboedelverzekering? Dan kun je vaak een aanvullende dekking afsluiten, een buitenshuisverzekering. Hiermee kun je elektronica zoals laptops en headsets wel verzekeren. Zo kun je zorgeloos met al je devices op pad en hoef je niet bang te zijn voor de financiële consequenties als er iets mee gebeurt.

Inboedelverzekering met telefoondekking

Wanneer je kiest voor de inboedelverzekering van Aegon, is zowel je mobiele telefoon, tablet als laptop standaard meeverzekerd en heb je geen aanvullende dekking nodig.