Over ons

Iedereen die zich op de woningmarkt begeeft, krijgt te maken met (verplichte) verzekeringen. Voor veel mensen is het onduidelijk welke woonverzekeringen nu handig zijn en welke noodzakelijk. In 2015 zijn twee vrienden uit Den Haag daarom www.woonverzekeringen.nl gestart, nadat zij zich ergerde aan de onduidelijkheid die er is omtrent woonverzekeringen. Wij proberen duidelijk en overzichtelijk uiteen te zetten welke verzekering waarvoor is en zorgen voor een transparante vergelijking. Hierdoor kun je eenvoudig verschillende woonverzekeringen vergelijken en zelfstandig een keuze maken welke verzekeringen het best passen bij je persoonlijke woonsituatie en budget.

Woonverzekeringen.nl is 100% onafhankelijk. Wij zijn op geen enkele wijze verbonden aan een verzekeraar of andere partij. Wel wenden we ons tot hen voor een correcte informatievoorziening om ervoor te zorgen dat we jou van de beste informatie kunnen voorzien.

AFM

Woonverzekeringen.nl neemt deel aan de collectieve vergunning in de bemiddeling van Awin BV met AFM nummer 12042897. Daarnaast staan we ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 27329130.

Wie vergelijken we?

Wij vergelijken alle verzekeraars die zijn aangesloten bij Awin en Daisycon, dit zijn alle grote spelers op de markt. Daarnaast zijn de meeste kleinere verzekeraars hier ook bij aangesloten. Echter, degene die hier niet bij zitten, kunnen we helaas niet meenemen in ons overzicht omdat we de gegevens van deze verzekeraar niet krijgen en zonder hun gegevens kunnen we ook niet vergelijken.

Hoe verdienen we?

Op onze website kun je woonverzekeringen vergelijken. Wanneer je op onze site doorklikt naar een verzekeraar en daar een woonverzekering afsluit, ontvangen we eenmalig een provisie van deze verzekeraar. Dit geld zetten we in om de website te kunnen onderhouden en te optimaliseren.

Wat doen we voor jou?

Wij leveren een compleet overzicht van de verschillende woonverzekeringen die er zijn en zetten uiteen welke verzekering bij welke situatie past. Daarnaast geven we een overzicht van de grote spelers in de verzekeringsbranche en creëren we een objectieve vergelijking door alle woonverzekeraars die zijn aangesloten bij Awin en Daisycon met elkaar te vergelijken.

Kortingen

Op onze website vind je diverse verzekeringen die je met korting af kunt sluiten. Ook geven we tips hoe je korting kunt krijgen, bijvoorbeeld door bij een verzekeraar meerdere verzekeringen af te sluiten of door gebruik te maken van collectiviteitskorting.

Veiligheid

Onze website is een beveiligde vergelijkingswebsite. Heb je een verzekering naar wens gevonden bij ons? Dan word je via ons doorgestuurd naar de website van de verzekeraar. De gegevens die je bij hen vervolgens invult, zien alleen zij. Wij kunnen deze gegevens niet zien, alleen de verzekeraar. Voor vragen over wat zij exact met deze gegevens doen, kun je het best contact opnemen met de desbetreffende verzekeraar, aangezien wij op geen enkele wijze inzage hebben hierin.

Keurmerk

Onze website heeft het keurmerk Erkend Vergelijker. Websites met dit keurmerk onderscheiden zich binnen de markt doordat ze met extra kennis en kunde zijn samengesteld en door controles erg betrouwbaar zijn gebleken.