Opstalverzekering

Je woning uitgebreid verzekerd! Ga naar onze opstalverzekering vergelijker om direct te zien welke de beste opstalverzekering is!

Opstalverzekering vergelijken
Opstalverzekering home

Soorten opstalverzekeringen

Met een basis opstalverzekering is alle schade aan je woning verzekerd tegen o.a. brand, neerslag, storm, inbraak of lekkage.​ Wil je ook verzekerd zijn tegen schade die je zelf hebt veroorzaakt? Dan is het handig om een All-risk opstalverzekering af te sluiten. Deze dekt schade aan uw woning door bijvoorbeeld een ongelukje. Maar ook soms extra dekking zoals een dekking van ruitbreuk.

Aanvullende woonverzekeringen

Wanneer je een opstalverzekering afsluit, heb je vaak de mogelijkheid om een aantal aanvullende zaken mee te verzekeren. Bijvoorbeeld je laptop of mobiele telefoon, schade aan spullen van een ander of hulp bij het claimen van een schade. Ook een inboedelverzekering kan daarbij handig zijn.

Eigen risico opstalverzekering

Sommige verzekeraars hanteren standaard een eigen risico. Dit doen ze om te voorkomen dat je kleine schade gaat melden.

Voor een verzekeraar kost het veel tijd en administratie om kleine schades te verwerken. De meeste verzekeraars bieden ook een optie om het eigen risico te verhogen. Hierdoor zal de premie die je moet betalen lager worden.

Pakketkorting opstalverzekering

Wanneer je de opstalverzekering, inboedelverzekering en aanvullende verzekeringen bij 1 verzekeraar afneemt, krijg je vaak korting op de totale premie. Dit kan oplopen tot wel 10% korting! Zeker de moeite waard om mee te nemen wanneer je een van de woonverzekeringen afsluit.

Vergelijk alle woonverzekeringen
Pakketkorting opstalverzekering