Inboedelverzekering

Verzeker alles in én rondom je huis, ook tijdens een verhuizing. Ga naar onze inboedelverzekering vergelijker om direct te zien welke de beste inboedelverzekering is!

Vergelijk inboedelverzekeringen
Inboedelverzekering home

Soorten inboedelverzekeringen

Met een basis inboedelverzekering zijn al jouw spullen in huis verzekerd tegen o.a. brand-, storm-, diefstal- en waterschade.​ Wil je ook verzekerd zijn tegen schade die je zelf hebt veroorzaakt? of schade buitenshuis? Dan is het handig om een All-risk inboedelverzekering af te sluiten. Deze dekt schade door bijvoorbeeld vallen of omstoten. Maar ook soms extra dekking zoals een glasdekking.

Aanvullende woonverzekeringen

Wanneer je een inboedelverzekering afsluit, heb je vaak de mogelijkheid om een aantal aanvullende zaken mee te verzekeren. Bijvoorbeeld je laptop of mobiele telefoon, schade aan spullen van een ander of hulp bij het claimen van een schade.

Eigen risico inboedelverzekering

Sommige inboedelverzekeraars hanteren standaard een eigen risico. Dit doen ze om te voorkomen dat je kleine schade gaat melden.

Voor een verzekeraar kost het veel tijd en administratie om kleine schades te verwerken. Ook gaan ze er van uit dat je zuiniger bent op je spullen wanneer je een eigen risico moet betalen. De meeste verzekeraars bieden ook een optie om het eigen risico te verhogen. Hierdoor zal de premie die je moet betalen lager worden.

Complete woonverzekering

Wanneer je de inboedelverzekering, opstalverzekering en aanvullende verzekeringen bij 1 verzekeraar afneemt, krijg je vaak korting op de totale premie. Dit kan oplopen tot wel 10% korting! Zeker de moeite waard om mee te nemen wanneer je een van de woonverzekeringen afsluit.

Vergelijk alle woonverzekeringen
Complete woonverzekering